07ALANYA

07ALANYA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 07Alanya. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 8:48 De pizza was bijna koud en verbrand. Dit is de eerste keer dat mij dit is overkomen, ik heb het een andere keer besteld en de pizza is altijd erg lekker geweest, maar deze keer niet
21 jun 2022 om 20:45 Die cheeseburger was kk lekker wollah aanrader verder wil ik een dikke SO doen naar mn utrechters en mn edenaren en niet te vergeten s7ab driouch.
21 jun 2022 om 20:24 Eten was veel te laat en het smaakte slecht. Teveel vet op het vlees en de pizza was te klef.
16 jun 2022 om 4:41 Bij Alanya krijg je altijd lekker eten! Grillschotel, kapsalon, burger of pizza. Altijd lekker en altijd op tijd!
16 jun 2022 om 4:36 Tegenwoordig helaas wat minder, maar vroeger bestelde ik 2 of 3x per week. Alanya07 blijft de beste van Ede!
14 jun 2022 om 0:39 Smaak altijd lekker vriendelijke mensen altijd goed service
13 jun 2022 om 20:34 Bezorging duurde bijna 2 uur, wel netjes gemeld dat het een half uurtje later werd maar was een uur later! Friet was koud en er was ook een berkeerde pizza bezorgd, laatste hebben we maar niet gemeld, voor ons geen tweede keer! Jammer.
13 jun 2022 om 19:10 Weinig eten voor 20 euro
13 jun 2022 om 9:47 Eten was koud en allemaal niet veel smaak. Duurde ruim 75min ipv de aangegeven 45 Minuten die waren aangegeven
12 jun 2022 om 19:58 Heerlijke Turkse pizza’s gebracht door een uitzonderlijk vrolijke bezorger.
8 jun 2022 om 14:23 Drama ik heb 1.5 uur zitten wachten! Voor het eten!
7 jun 2022 om 21:12 Snel bezorgd, heerlijk gegeten! Top.